söndag 29 mars 2015

Suverän glasögonhållare (magnetisk!) - Nyhet!!

Nu finns det en alldeles nyinkommen produkt i butiken, som har blivit oumbärlig för mig - nämligen den magnetiska glasögonhållaren. Den är helt suverän! Förutom att vara oerhört praktisk, (om man som jag är beroende av att ha sina läsglasögon tillgängliga hela tiden), så är den även väldigt snygg. Den är som en liten brosch. 


Magnetisk Glasögonhållare.

Den fungerar såhär: Man fäster den broschliknande hängaren med hjälp av en supermagnet på baksidan av tröjan, blusen, koftan, jackan eller klänningen och hänger glasögonen i öglan. Skalmbredden får vara max 1,4 cm för att få plats i öglan. Jag har även provat hängaren med ett par rejäla solglasögon (som både väger en del och har bred skalm) och det fungerar utmärkt. Magneten håller glasögonen på plats, även när man böjer sig framåt (när man tex dammsuger, bäddar sängen eller böjer sig ner för att plocka upp något). 

Magneten fungerar på kraftiga tyg (har provat på en jeansjacka) och även på stickade material. En normal kofta är inget problem. 


Magnetisk Glasögonhållare.

OBS! Denna magnetiska glasögonhängare får INTE användas om man har pacemaker eller intern insulinpump (eller andra liknande tekniska hjälpmedel i kroppen), då magneter påverkar elektriska apparater. Man avråder även från användning av magnetiska föremål då man är gravid. 

Hälsningar Cian. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar